Εάν δραστηριοποιείστε στο χώρο της εστίασης και θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων σας τότε η επιλογή ενός επαγγελματικού φίλτρου νερού είναι η ιδανική λύση για εσάς.
Η ποιότητα του νερού τόσο ως προς την ασφάλεια του όσο και ως προς τη γεύση του είναι πολύ σημαντική. Οι περισσότερες καφετέριες στην προσπάθεια τους να πετύχουν τον ιδανικό καφέ δίνουν έμφαση μόνο στην ποιότητα του καφέ ως πρώτη ύλη ή στην μηχανή του καφέ που θα χρησιμοποιήσουν χωρίς να υπολογίζουν το ρόλο του νερού στο αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που ο καφές αποτελείται σχεδόν από 98% νερό σκεφτείτε πόσο επηρεάζεται η γεύση του καφέ από την χρήση κακής ποιότητας νερού.
Η εικόνα της επιχείρησης επηρεάζεται ακόμα και από το νερό που σερβίρεται στους πελάτες το οποίο πολλές φορές προέρχεται από το δίκτυο. Αυτό δίνει μία πολύ κακή εντύπωση γιατί η μυρωδιά του νερού συνήθως είναι άσχημη κυρίως λόγω του χλωρίου αλλά και γιατί το νερό του δικτύου πολλές φόρες δεν είναι ασφαλές.
Το ίδιο ισχύει και για το νερό που χρησιμοποιούν πολλά εστιατόρια στο μαγείρεμα. Μπορεί οι πρώτες ύλες να είναι άριστης ποιότητας αλλά εάν το νερό που χρησιμοποιείται δεν είναι καλό σίγουρα η τελική γεύση του φαγητού επηρεάζεται.
Με τη χρήση ενός επαγγελματικού φίλτρου νερού όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα άριστης ποιότητας αλλά και νερό απόλυτα υγιεινό κ ασφαλές κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους και ανεβαίνοντας ένα ακόμη σκαλοπάτι ποιότητας!